Партньори

Университет Страсбург

Университет Страсбург

https://www.unistra.fr

Магистръска програма „Инжинерно управление на проекти по социална и солидарна икономика”

Университ Гренобъл

Университ Гренобъл

http://www.univ-grenoble-alpes.fr

Институт по География специалност „Туризъм”

BNCL

BNCL

http://www.bcnl.org

Български център за нестопанско право

AITR

AITR

http://www.aitr.org

Италианска организация активна в сферата на отговорния туризъм. За да промотират неговите ценности те организират често коференции и образователни програми. Опитвайки се да участват по всякакъв начин в промотиране, познаването и разпространяването на отговорният туризъм те работят по различни проекти, както с туристическите агенции така и с местни и международи институтиции.

SahelVert

SahelVert

http://www.sahelvert.org

Френско-Малийска неправителсвена организация с повече от 20 годишна история. Чрез техните четири центъра в двете държави, нашите партньори са активни в сферата на борбата с бедноста, социалното неравенство и зелената икономика. Носители на редица международни награди SahelVert стимурат различни иницативи за устойчиво социално развитие.

e-Sroria

e-Sroria

http://e-storia.bg

Безплатна Андроид апликация за историята и културата на София. е-Storia Ви предлага една невероятно пътуване назад във времето. Как се е променил града за последните 8000 години и как се развива днес за да може да увеличи над 200 пъти населението си, само за последните 100 години? Хилядолетна история, легенди, анекдоти, интересни факти на един клик разстояние !

TerEEStre

TerEEStre

https://www.facebook.com/terresstre/

Френска не правителствена организация, активна в сферата на социалната и солидарна икономика. В своя 10 годишен опит нашите партньори работят по различни проекти свързани с образованието, и професионалната реализация на кадри, работещи в сферата на социалната и солидарна икономика.

Фондация „Конкордия България“

Фондация „Конкордия България“

http://www.concordia.bg

Фондацията е част от мрежата на организацията в обществена полза „Конкордия Социални проекти“ с дейност в България, Румъния (от 1991 г.), Република Молдова (от 2004 г.) и Австрия (от 2016 г.) и офиси в Австрия и Германия (от 2016 г.). От 2008 г. в рамките на Социален и младежки център „Св. Константин” - комплекс от социални услуги в подкрепа на деца и младежи от рискови групи. През 2014 се реализираха и първите изнесени социални проекти – Център за настаняване от семеен тип и Наблюдавано жилище.

Детски Ансамбъл

Детски Ансамбъл "Пламъче"

http://plamache.org

Ансамбъл „Пламъче“ е създаден през 2007 година от Ивайло и Ралица Първанови. Днес в него се обучават над 200 танцьора на възраст от 4 до 18 години. Вече 10 години ансамбъл „Пламъче“ издирва, съхранява и популяризира българския танцов, музикален, песенен и обреден фолклор.

Сдружение

Сдружение "Деветашко Плато"

http://www.devetakiplateau.org

Българска неправителствена организация, работеща от 2008 година за оживяването, развитието и популяризирането на Деветашкото плато.

Асоциация -

Асоциация - "Liaisons"

Френска асоциация в сферата на отговорният туризъм и интернационалните отношения. Лиазон Франция работи за изграждането на толерантно общество, в което всеки има своето място. Лиазон спомага за изграждането на културни мостове и обмени между различни държави в Европейският съюз. Промотира връзките между България и Франция и предоставя полезна информация на френски граждани, която желаят да посетят България.

Куклите на Мария

Куклите на Мария

http://mariasdolls.info

се занима с изработка на традиционни ръчно изработени български сувенири, реставрация на народни носии и направата на автентични кукли. Мария е превърнала запазването на българския дух и бългащината в ежедневно мисия. Освен всичко останали признания тази година тя печели първо място на международния фестивал на занаятите и изкуствата в гр. Варна в категория "Сувенири".

NGO House

NGO House

http://ngohouse.bg

Къщата на гражданските организации

ESFAM

ESFAM

http://esfam.auf.org/

L’école supérieure de la francophonie pour l'administration et le management.