Екип

 

Радостина Недева

Радостина Недева

Президент

Доктор на икономическите науки, специалист по туризъм. Президент на Каритас Свищов, президент на Ирут България.

Любомир Терзиев

Любомир Терзиев

Финансов Директор

Магистър по финансов контрол, докторант по икономически научки. Прилежен счетоводител, запален финансист и голям фен на футбола.

Мирослав Михайлов

Мирослав Михайлов

Генерален Секретар

Президент на Френската асоциация "Лиазонс". Магистър по Управление на проекти към университета в Страсбург, магистър по финансов контрол СА "Д. А. Ценов." гр. Свищов. Владеещ свободно 4 езика. Миро е нашият генерален сектретар и прес аташе на института във Франция.

Александър Мирчев

Александър Мирчев

Координатор

Лицензиран Екскурзовод и член на Асоциацията на екскурзоводите в България. Магистър по Икономика и мениджмънт на туризма. След завършване на образованието си в България заминава да специализира във Франция. Любител на новите технологии, руската култура, хубавите филми и всичко свързано с туризма.

Емили Русо

Емили Русо

Връзки с обществеността

Отговорник за връзките с обществеността и отдел комуникация, с богат опит в сверата на туризма и в частност алтернативният туризъм. Емили учи в Индонезия и след това завършва магистратура по мениджмънт на туризма във Франция.

Виторио Буй

Виторио Буй

Млад италиански специалист по информационни технологии маркетинг и комуникационна политика. С международен опит от Канада, Ирландия, Китай и Хонг Конг.

Йорданка Илийкова

Йорданка Илийкова

Счетоводител, бивш вътрешен одитор на агенция „Митници“ Бургас. Докторант по „счетоводство на хотелските вериги“ към СА „Д. А Ценов“ град Свищов.